Termene și condiții

Definiții

    Site-ul e-automobile.ro aparține lui Laurențiu Cancel, acesta fiind Proprietarul, Administratorul și Autorul acestuia. Personele care utilizează, vizitează și navighează site-ul e-automobile.ro, numite Utilizatori, au acces tot timpul la termeni și condițiile de utilizare ale site-ului.

Prevederi generale

    Pagina "Termene și condiții" definește condițiile de utilizare a site-ului e-automobile.ro de către Utilizatori. Navigând pe e-automobile.ro, Utilizatorii acceptă termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare. Dacă utilizatori nu sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare trebuie să înceteze accesarea și utilizarea site-ului e-automobile.ro.

Drepturi de proprietate intelectuală

    Fotografiile, textele, sloganurile, desenele precum și toate lucrările integrate în site-ul e-automobile.ro sunt proprietatea lui Laurențiu Cancel sau a unor terți care au autorizat utilizarea acestora. Laurențiu Cancel își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura site-ului e-automobile.ro fără nici o informare prealabilă. Întregul conținut al site-ului e-automobile.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului e-automobile.ro în orice scop fără o confirmare scrisă din partea lui Laurențiu Cancel. Laurențiu Cancel nu poate fi răspunzator pentru vreun prejudiciu direct sau indirect ce ar avea legatură cumva cu informațiile oferită de site-ul e-automobile.ro.

Tematica și conținutului site-ului

    Site-ul e-automobile.ro prezintă și transmite informații care ar putea fi necesare utilizatorilor. Autorul nu garantează că toate informațiile prezentate sunt corecte, dar va acționa în sensul corectării acestora în cazul în care nu sunt corecte.

Legatura cu alte situri

    Site-ul e-automobile.ro poate conține trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu se află sub controlul sau îndrumarea lui Laurențiu Cancel. În cazul utilizării acestor trimiteri Utilizatorii se obligă să respecte condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Login

Logo motorul anului